Jul 29

Ni mi všeč ekranizacija knjige. Scenarij. It blows. V čem je point delat po ‘knjiži predlogi’ če ven pride nekaj usmrajenega? Ja pizda, nej napišejo ’svoj’ ‘originalen’ scenarij in po tem delajo, če že. Bitchz.

Po drugi strani mi je pa izbira novih igralcev zelo všeč. Helena Bonham-Carter kot psiho Bellatrix Lestrange, Natalia Tena kot vedno smehljajoča se Nymphadora Tonks in Evanna Lynch kot zasanjana Luna Lovegood Imelda Staunton pa blesti kot vehementna Dolores Umbridge, katero bi najraje sčaral v žolco že prvič ko jo uzreš. Prijetno presenečen sem bil tudi nad stalnicami, Radcliffe me je presentil s scenami v R.O.R in cmokanjem z Leungovo (YEAH, HARRY! :D ), Rickman je (spet) pissed kot vedno, pa tudi ostali se primerno odrežejo.

Ampak scenarij! Jao! Fajta Death Eaters vs Order of the Phoenix in Voldemort vs Dumbledore sta me razočarala (pal sem da bo ’sam padal!’ A kaj se gresta? Isto sranje kot Harry vs Voldemort na koncu Goblet of Fire!), prav tako lovljenje po Hall of Prophecies (tu je sicer lep Ginnyjin razchefuk cele hale, ROFL). Edino scena v kateri se tepejo Sirius & Harry vs Lucius & en Death Eater, je fajn izvedena, le da je fuuuul prekratka. Ostalo je bolj tako, tako.

Že vidim, kako bodo zajebal 6. in 7. del.

Jao!

Do sedaj 1 komentar

  1. 1 cifra
    18:12 - 29.07.2007

    Čista resnica.

Komentiraj


XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tvoji podatki

Vaš komentar
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

A wicked mind