Dec 17

Najprej sem gledal ta zadnji trailer, na Jokerja DVDju. Hjao, mi je pritisk narasel! Še bolj me je razpizdilo tole, quote:

“Director Chris Weitz has himself adapted Philip Pullman’s work, citing the film and its sequels to be influenced by Barry Lyndon (1975) and Star Wars (1977). He also mentioned that the film would make no direct mention of religion or God, two of the key themes of the books – a decision attacked by fans of the trilogy. According to Weitz, New Line Cinema feared that “perceived anti-religiosity” would make the film financially unviable in the USA. However, Weitz reassured fans by saying that religion would appear in euphemistic terms.”

(vir: IMDb.com)

WHAT THE FUCK??!! Da ven vržejo GLAVNI MOTIV VSEH TREH knjig, samo zato, ker “se bojijo, da bodo popušili na blagajnah”, je kretensko. Kot da bi šli snemat Zločin in kazen, le da noter ne bi bilo zločina, ker bi se bali porasta umorov. Idioti. Kar je še huje, po prikolici sodeč, se precej držijo dogodkov iz knjige, zato je to dejanje enostavno nedoumljivo. Mislim, Lord Asriel dela to zato, da bi fental boga; Lyra in Will gresta v “deželo duhov”, kjer ju čez reko ( jezero? – bral precej časa nazaj, se ne spomnem :) ) prepelje teh Smrt. Hau da fak se bodo iz tega izmotal, res ne vem. IMHO, bo kr’ neki tret’ga in huronsko za lase privlečeno. Ajd, verjetn bodo dal v prvi plan “ljubezen” (ja, narekovaji) med Willom in Lyro, ker lih zarad tega neha toti Dust stran flowat. Ampak to je kr neki. HOČM VIDT KAKO JIH BO BOG DOBIL PO PIČKI! Mnja, itak je v knjigi en pusi v steklenem kozarcu in ga čist ponesreč fentajo, ampak, qrc, fentajo ga pa! :P

Do sedaj 1 komentar

  1. 3nity 1 3nity
    14:59 - 17.12.2007

    res so kreteni. me je prav strah gledat film, ker vem, da so uničili knjige. sem pa nekje prebrala, da še ni 100%, da bodo sploh nadaljevanja.

Komentiraj


XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tvoji podatki

Vaš komentar
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

A wicked mind