Jan 04

Trije blogerji so spremenili templejt skoraj istočasno. Zarota?

5 komentarjev

 1. strojnik 1 strojnik
  15:11 - 5.01.2008

  Tako je, ko so prazniki in hodi viška časa. V bistvu sem sam v prvo izbral temo Jakarta, ki je tako nagraužno počasi delala, da je bilo vse skupaj neuporabno. Po pritožbi, sem spremenil in izbral prvo temo, nenavadno modra, ki je vsaj približno zadostovala kriterijem. Zdaj se je pa Pi.Roman potrudil in dal ven nekaj uporabnih tem… ;)
  Lepo da si opazil, pa še kaj se oglasi… ;)

 2. chef 2 chef
  17:47 - 5.01.2008

  Uhhh, o menjavi templejta sem razmišljal že več mesecev, a ni bilo nič pametnega, dokler ni Pi.Roman izdelal skoraj idealnega (ko bo dodal več barnih različic, ga bom prilagodil).

  No, novo leto se mi je zdelo primerno tudi za nov začetek. A ti je všeč?

 3. 3 paxman
  21:59 - 5.01.2008

  @strojnik: ja, jaz sem tudi najprej iskal kakšno črno srajčko, pa nisem imel sreče, dokler Pi.Roman ni izdelal tele “Zlobe 3.14″. :D

  @chef: mnja, tisti desni del z menijem se mi zdi malce (pre)širok, pa barva je mejčken overkill za oči. :D

 4. chef 4 chef
  10:23 - 6.01.2008

  Desni meni je širok za zaradi tekstovnih in slikovnih widgetov, ki jih sicer nimam, ampak mogoče jih bom kdaj imel, barvo bom pa menjal, najbrž na modro, brž, ko bo to mogoče.

 5. 5 Karmen
  10:46 - 6.01.2008

  Že dalj časa sem se lotevala tega. In res je, zdajle med prazniki je bil čas za šraufanje po kodi:-) Srajčko še predelujem, potrebujem še nekaj vtičnikov, ker sem na novo inštalirala Wordpress, upam da mi bo danes uspelo vse. Ker potem spet ne bo časa tja do poletja:-)

Komentiraj


XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tvoji podatki

Vaš komentar
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

A wicked mind