Apr 07

Uvod

Najprej ena hitra vaja, da se spravimo v primeren mood. Dvakrat globoko vdihnite – nonbeliverji  in believerji takisto – in naredite kakšno joga vajo, nato pa stopite na balkon – če ga nimate, bo zadostovalo odprto okno – in na ves glas zakričite “Nezemljani ne obstajajo!” Če se tudi potem v vas skriva še kakšen kanček dvoma, potem bo bolje da greste kampirat v kakšno odročno jamo. Za nedoločen čas.

Malček zgodovine

NLPji, ali, po slovensko, UFOji, naj bi se začeli pojavljati že v prazgodovini. Not! Prvi, ki naj bi jih videl, in to tudi zabeležil, naj bi bil kar Krištof, leta 1492. a so njegove informacije žal precej skope. Prva moderna videnja so v količinah začela nastajati koncem 19. stoletja, kak ducat naj bi jih bilo, a razmah je danes priljubljeni šport doživelo šel po koncu druge svetovne vojne, ko so si videnja utrla pot v javna občila. Prvi tak dogodek se je zgodil leta 1947. nekemu američanu, ki si je na letalu med žlokanjem cenenega vina domišljal, da vidi skozi okno kar devet svetlih luči, potujočih z dvainpolkratno hitrostjo zvoka! Da, dragi bralci, kar udarite še eno vajo iz joge, jaz bom pa medtem drl skozi okno obscenosti. Ko je javnost to izvedela, je, seveda, shit hit the fan, in od takrat ne mine leto, da ne bo kam treščil neznan predmet in pustil za seboj tri male zelene, od katerih naj bi eden od udara izparel, eden naj bi bil mrtev, druga dva – skupaj z razibitino – pa naj bi odpeljala takšna in drugačna vojska, ki se slučajno nahaja v okolici. Vdih! Izdih!

BS!

Evforijo pa je povzročil, vsaj na drugi strani luže, en dogodek – Roswell. No dobro, šele po 30 letih. Pojma nimam, kaj se je tam dogajalo, če sploh kaj, vem pa, da nekaj mest konkretno živi od prodaje spominkov in svašta. Menda naj bi padlo nekaj ogromnega, za kar so trdili, da je samo vremenarski balonček. Seved so bili tudi trije mali zeleni prisotni, le da naj bi bilo vseh pet po defaultu mrtvih. Potem je bilo pa kr’ neki. Jajcali so se levo in desno, gor in dol, ampak nihče ni imel ne malega zelenega v garaži, niti enega dela razbitine za sekretno desko. Potrebujete premor? Z veseljem! Zadrite se “LOADAKRAP” in ne pozabite – vdih, izdih, vdih, izdih!

Andi koromandi

Danes se svaljkam po Izklopu, pa vidim povezavno na filmček, kjer naj bi ekslojebenopozivno razkrili, “humanoida z Andov.” Brrh….haha….brrhahaha…..BWAHAHAHAHAHAHA!….AHAHAHAHAHAHAHA! Že dejstvo, da je skup zmetano v WMM, pove veliko. Potem slaba raba angleščine. Kurčevo weeblee-woblee kamera, ki namerno onemogoča videnje česarkoli – kot da bi jo držal motorično zaostal petletnik. Zvok prefiltriran tako, da se ja ne sliši kaj kdo govori. Tipičen marsovček – človeški, velika glava, črne oči, ritna luknja, noge, roke,… Snemanje “humanoida” pri čisti temi – ajde, z eno bogo brljivko. Za 33 let zgleda tisto platno precej dobro ohranjeno, da ne govorim o odsotnosti prahu. Polsekundni kadri. Spet, snemanje brez luči v kr’ eni garaži. Mislim, da bo dovolj.

End!

All pun intended. :mrgreen:

Komentiraj


XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tvoji podatki

Vaš komentar
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

A wicked mind