Apr 23

Star je 32, a izgleda kot 14-letni debilček. Ima neko bolezen, povezano z rastnim hormonom, zato zgleda tak debilček. Če ne bi poznal njegovega šova, bi rekel, da ni debilček. Ampak ga, zato je debilček. Ker se v svojem šovu obnaša kot debilček, mislim, da je več kot primeren za lobotomijo. Ekšli, bi rekel, da je kr debilchkasht ghey.Ker on pravi da everything iz ghey. Še celo njegov edini poskus v H-Woodu, je spušil ghey-ish cock – lasti si nesporno tretje mesto na najbolj zaudarjajoči lestvici najslabših debilčkastih filmov!

Res, je nimam kake simpatije za tem debilčkom. Mogoče pa rastni hormon ne deluje samo na debelčkasto podobo, ampak tudi na debilčkast IQ? Enivej, MTV-ju predlagam, da se ga znebijo, ampak kolikor so zateženi, ga bodo samo nadomestili s še eno debilčkasto oddajo. No, govorice, da bodo po končani 3. sezoni skenslal debilčkast AM Show so vedno glasnejše; zato upamo!

Komentiraj


XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tvoji podatki

Vaš komentar
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

A wicked mind