Apr 23

Strah, dragi moji, strah dela čudeže. Kar poglejte, kaj dela strah pred teroristi, strah pred globalnim segrevanjem, strah pred apokalipso, strah pred nasiljem v igrah. It does wonders! Namesto, da zvišujejo kazni, bi se bolj splačalo scaring the shit out of people, kaj te lahko doleti če se igraš na cesti boga:

- worst worst case scenario:

motorist, ki je izgubil glavo,   potnik v avtomobilu s polovico glave.

- best worst case:

rastlina z na pol delujočo glavo.

[Ja ja, nagravžno in to. Ampak, tole morajo gledat policisti, gasilci, reševalci (da ne omenjam svojcev!) vsak teden. Večkrat. Pa to ne slik.]

7 komentarjev

 1. 1 katarina
  13:29 - 23.04.2008

  hvala. zdaj bom pa res začela hodit peš v službo. pa po možnosti čez gozdove, čimbolj stran od cest (iz kranja v ljubljano).

  resno: vem, kako zgleda nesreča, sem sama preživela dve. pa nekaterih ne izuči, pardon, ponavadi tistih ne, ki je še niso preživeli in tistih, ki so iztirjeni po naravi. vsem vzet avtomobile in z avtobusom, pa s konjskimi vpregami. kot nekdaj.

 2. 2 Rad Bi Bil Smetulj
  13:41 - 23.04.2008

  Ja dobru, kua pa je zvisevanje kazni kt spet nek strasenje folka?…

 3. drmagnum 3 drmagnum
  14:04 - 23.04.2008

  Žal tega ne bodo gledali tisti, ki vsak dan izzivajo svojo usodo. Še manj pa vozniki, ki imajo občutek, da se njim ne more ničesar zgoditi.

 4. 4 paxman
  14:10 - 23.04.2008

  @katarina: po moje ceste tako ali tako ne prenesejo kaj hitrejšega od konjskih vpreg (predori?)
  @RBBS: polnjenje proračuna.
  @drmagnum: res je. :(

 5. 5 katarina
  14:14 - 23.04.2008

  :) )))))) ja, ampak moja konjska vprega ima 85 konjev. mal prehitri so, se mi zdi. sploh v predorih. :) bom dala 80 konjev nazaj v hlev, pa se bom sam z 8 vozila. :)

  a veš, kok boli, ko se kdo zaleti v tvoj avto s hitrostjo. đizus, tega ne bi rada nikol več doživela (moram potrkat).

 6. 6 paxman
  16:25 - 23.04.2008

  Doživel še nisem (potrk,potrk), ampak verjamem, da boli. Že ko se srednje velik pes zaleti v avto (ja, pes v avto), konkretno poči.
  Najhuje kar sem doživel, je bil skorajšnji odfuk v 30-metrski prepad. Oh joy! Sicer sem bil takrat še mulo-malo, ampak je to eden izmed strahov, ki mi ne pusti delati vozniškega izpita. :D

 7. 7 Marcos
  16:33 - 23.04.2008

  Jaz sem bil do sedaj dvakrat udeležen v nesreči, sicer je bilo oboje pri majhni hitrosti, ampak vseeno si še nekaj sekund po tem malce pretresen :) Moram pa reči, da drugič že ni bilo tako pretresljivo kot prvič, je pa res da se tega ne bi rad navadil :P

Komentiraj


XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tvoji podatki

Vaš komentar
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

A wicked mind