Maj 07

Svet na Kanalu A, kje drugje pa.

Trenutno sem pri “realistični situaciji” – fotra cel dan ni doma, matke tut ne – kariera in to- doma pa 13-letni froc; pol mu pa podturita vse kar si poželi, ker mu ne moreta nudit več – ergo mu kupita igro in da bo ta froc zdej uzel badgeja za gudgeja in prevzel njegove vzorce obnašanja. (v grobem kar so povedal.)

Bom reku tol: MAL STA ZGREŠILA S FROCOM, ČE GA NISTA ZNALA VZGOJIT TKO K JE TREBA! Pri 13. bi mogu met froc že mal pameti v rokah, pa testosteron v kurcu, ne v glav.

Potem kao zgodovinski potek “kak se je to pričelo” – da je pred 10 leti, prišel ven prvi GTA, KI JE BIL PREPOVEDAN ZA MLADOLETNIKE!!!!

Stari, ŠE ZMER JE!!

Potem pa pravi, da so pred tremi leti “šli še korak dlje”- OMFG! ŠOKANTNO! FRŠLOK ME BO! JEMUMRU! – “prvič prikazani spoln odnosi”!!!!

Stari, ZAPRT ŠLIC NA POLIGONSKEM MODELU IN TAKISTO LOW-POLY KAO NAGI BABI JE SMEŠEN(!!!!11!ena) NE ŠOKANTEN!!!!!

A ti mormo tut tole vbit v bučo?

Potem omenijo lanskoletni masaker na finski šoli za izvedbo katerega naj bi strelec dobil idejo ravno v takih in podobnih igrah. Well, guess what? Niti enkrat niso omenjene igre!

Pač pa so omenjeni antidepresivi, ki naj bi jih strelec zlorabljal, ko je bil star 17 let. Stranski efekti: samomorilnost. Objavljal pa je razne filmčke o streljanjih, med drugim, glej no glej, o bombadiranju med Iraško vojno in policijski akciji ATFa nad pobeglim zločincem. Kje so igre tle vmes? Somebody needs a serious lobotomy!

Edino s čimer se v prispevku strinjam, je, da naj se starši pogovorijo s frocom in mu dorečejo kaj je pravilno in kaj ne, kaj sme in česa ne, predvsem pa naj mu kupijo en hud pornjak!

Dec it.

Guddajtujuol!

[Jp, pis of šit napisan. Zato se raje obrnite na fenomenalen Snetijev članek Grenka črna kava. Napisano stokrat bolje in s stokrat boljšimi argumenti.]

Komentiraj


XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tvoji podatki

Vaš komentar
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

A wicked mind