Maj 17

Danes na izklopu vidim, da bo danes potekal štrajk proti izdelkom firme P&G, zaradi njihovega (baje) mučenja živali. Seveda malo klikam levo in desno, gor pa dol, da vidim o čem zadeva gre (predvsem me je presenetilo, da ima P&G čez Duracell – to so fakin’ baterije). Link te popelje na stran boycottpandg (sic), kjer me zmoti to, da ni navedenih nobenih dokazov, virov, etc. le en link, dočim od obtožb stran kar poka. No, toti link me ponese na stran uncaged, kjer je napisano kakšne poskuse/teste delajo na živalih za živalsko hrano eukanuba tvrdke IAMS, pod okriljem P&G. Preberite si sami, ne da se mi razpredat o tem, ker to ni trenutni point. Seveda bi kastriral vse, ki to delajo, samo me nekak niso prepričal s parimi PDFi. Aja, PDFi. Na koncu strani je kratek povzetek znanstvenih člankov, v katerih naj bi bili omenjeni grdi grdi poskusi. Kar me je presenetilo, je to da je med prvimi besedami napisana beseda “university”. Dec it, univerze imajo prste zraven! Šokantno! Nea ga srat! Za popizdit!  Ni to malo idiotsko? Mislim, na NGCju vsak dan gledaš, kako imajo RSPCAji po njihovih velikih mestih takšno in drugačno akcijo proti lastnikom, ki jim dol visi, ne skrbijo, mučijo, izkoriščajo za živali/živali, po drugi strani pa so njihove univerze vpletene v mučenje živali in enake pizdarije kot katerikoli izmed ljudi, ki ga RSPCAji zakapčijo, oglobijo, tudi zaprejo, medtem ko univerze o tem pišejo znanstvene članke???!!! Ne me smejat! No sej vemo, kako je to – lobisti … lobirajo in potem imaš sranje, kot je ustavna pravica do nošnje orožja, zakon o bankrotu, ki tebe zadolži u kurac, za nekoga pa pomeni bajne denarce in podobne  cvetke npr. male človečke zapirajo, ker so prvezal psa na vrvico krajšo od 1m, medtem ko velke korporacije celo financirajo univerze, da prvežejo pse ne na 0.5m štrik, ampak vislce – potem pa o tem pišejo celo doktorske disertacije. Mislim, da se je PETA in vse bojkotiraj-tisto, bojkotiraj-to, bojkotiraj-tretje, narobe lotili problema. Dokler bo to velikim igralcem na svetovnem dovoljeno, ie. z zakonom ne prepovedano, ne bo pomagala nobena na pol naga baba (ne niso nage – no tits, no pussy), niti bojkotirajoči shodi. Naj se zavzemajo za spremembo zakonov ali pa naj vsaj slečejo kako hudo dobro lobistko za pravice živali, ne nekih naključnih igralk, manekenk in kurb.

Do sedaj 1 komentar

  1. 1 sara
    09:46 - 16.06.2008

    olli!
    če želite imeti kakšno živav in se neboste mogli z njo okvarjt si je ne kupite,ker to je mučenje živali.Lepo vas prosim NE MUČITE ŽIVALI!!!!!!!!!
    si predstavljate kako bi bilo če bi nap.vi bili v mali kletki,ma kratki vrvici in nebi bili svododni kot ste zdaj!!!???

Komentiraj


XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tvoji podatki

Vaš komentar
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

A wicked mind