Maj 28

Sej veste, Tom&Jerry, Medvedki, Trotl potl, Pingo in podobne? No, FAKIN GROZLJIVE SO!! Okej, nekatere. Pa gremo:

- novejši Tom&Jerry -> animacija je za kozat, zvok takisto.

- Leteči medvedki -> ne vem, a me je srh spreletaval zaradi ogabne sinhronizacije (brrr!) ali zato, ker se čist preveč tepejo, zadevajo v drevesa, špikajo s kačo, razstreljujejo,…

- kariđ d kowardli dog -> pofukan pesjan k se sam dere, mamu mu jebem, al pa kr neki bablja naokol pa se prestopa. JEBOTE ANIMATORJI A MA SPLOH KDO KAKO ŠOLO NARJENO? To je ogabno ogaben izdelk, ma kurc, še to ne, še moji spermiji bi znal bolš narisat. Pa kva je z uno lisico, kurbe posrane, a ne more bit še bl prbit. Vsako epizodo gledaš pofukane KURČEVE DLESNI 100001 NARAVŽNE ŽVALI. Pa kva se skoz derejo. Pa kva so vsi tolk neumni. FAAAAAAAAAK!!!

- nekatere , okej, VSE epizode Looney Toones -> yep, Bags Bani pa Defi Cock … eee… Dak in razni odvrtki, s kr’ enimi mački pa podganami pa rakuni pa svizci pa ne vem kerimi ostudno narisanimi in animiranmi žvalmi. JEBOTE SO STRAŠLJIVI! Pa sm vidu že velik sranja.

- Kaw’n'Čikn -> FFS, DEJTE ODJEBAT S TEM! Neka kurčeva rdeča pošast s še bolj kurčevo rdečo ritjo k se kurčevo rdeče dere naokol, pa una dva – podlasca pa babun – KURČEVO CREEPY JE VSE SKP!

- kemp lezlo -> zabruhatfuknjeniglasovipakrnekivsiskpgovorijoenzadrugimkrenestvarisplohnčpovezanezdogajanjempanajrajžbiunetriprefukukkantopizdezafukane!

- tist s psom pa petimi budalami in šegmobilom -> PES K GOVORI OMFFFFG!! SPIZDITE S TEM! Animacija v kurcu, ko bi mel deset štilov v riti, sprane barve, pa kr neki ena hrano skoz not mečejo pa debilne kao preobleke pa s kr eno hipi muzko, da te srat prime!

- moj ghey partner je opica -> WHOA, FRIGGIN MONKEY! FUCK THAT, THE SHOW STILL BLOWS MIDGET’S FURRY ASS!!! Srsly, go fuck a hamster or sth. or give yourself a Darwin award,frakkin bitch! That means to KILL YOUR WORTHLESS ASS, YOU PIECE OF SHIT!

- itd. bom napisu, k se spomnem kšne

pol pa še ene kao slovanske:

- nek grd snežinko al koji kurac u kr enmu koji kurčevmu vodnjaku -> WTTTTF????!!!!! Model k je to delou je bil na LSDju, koki, heru, pa aspirinu & alkoholu, vodki in prozacu tut, matr u vola! Kr neki skače gor do neba al koji kurac pa neko isto grdo snežinkasto kao babo peca s kr enimi psihedeličnimi kurci u KURČEVEM JEBENEM VODNJAKU!!!!

- baltazar -> friggin psihedeličn, ma nemoj. kr ene barve, pa fuknjena muzka skoz ista pa kr neki blinka okol. hvala za epilepsijo, qrcu in pizdi!

- kolcamož -> hik hik hik hik hik ops hik hik hik spet sm popil hik hik hik hik preveč absinta, TEHHHHHEEEEEE! HIK HIK HIK

FUKEJTE SE!

Ben10 je pa kul, ker ma dobr intro.

5 komentarjev

 1. nevenka 1 nevenka
  16:13 - 28.05.2008

  Uf, si se razjezil, ti je kar črke požiralo.
  Na japonske superhuper risanke, ki pri vsaki besedi eksplodirajo, se bliskajo, da kar ekran raznaša in otroček zleze kar pod dekco, na to si pa čisto pozabil. Otroci so imeli radi Lolka in bolka, pa Krtka in Barbapapo, starejši pa Lineo in A je to oz. nekaj takega, in včasih Gustava in Pink pantra, long time ago.

 2. Nika 2 Nika
  17:39 - 28.05.2008

  “Model k je to delou je bil na LSDju, koki, heru, pa aspirinu & alkoholu, vodki in prozacu tut, matr u vola!”

  isto bi se dal rečt raze če mal bolš pomislem…

 3. 3 paxman
  18:21 - 28.05.2008

  @nevenka: Aha, tisto ob vikendih zjutraj. Nisem pozabil, le gledam jih ne in zato,kakopak, težko ocenim. Ja, Pink Panterja sem pa res pozabil. Kr’ neki.

  @Nika: raze? Um, typo? Če misliš “zate”, potem,ne, nisem na ničemer od naštetega, pač pa na vročini.

 4. Nika 4 Nika
  19:47 - 28.05.2008

  typo yes. na vročini sm tut jst pa ne preklinjam tolk čez nobeno stvar. pa bi lahko ker me matura čaka. ti se pa spravlaš na uboge risanke. oh common…

 5. 5 paxman
  23:13 - 28.05.2008

  Eh, to se je že dalj časa … kuhalo. :D Zdaj mi je pa dokončno … zavrelo. :lol:
  Aja, pa ne se sekirat. Matura ni tak bavbav. (laufa) Ustni je še najhuj, ampak je đabe, če se le malo spraviš prebrat tiste “walktruje” za predmet. Pa če maš filing, da boš nekaj ziher vprašana, se tisto tudi nauči – govorim iz izkušenj. Pa vso srečo. :wink:

Komentiraj


XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tvoji podatki

Vaš komentar
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

A wicked mind