Sep 27

Gledam ANTM z zateženo Tyro. Pa zateženimi fegeti. Pa zateženo Janice. Le Najđi je kul.

In, ta pametna, itak, Tyra, prjavi, da mora manekenka zdržat tri cifre manjše čevlje, čeprav ji bodo lihkar polomili gleženj, peto, nart, ta malga fingija, koleno, pa, za zihr, še mal’ hrbtenice. V isti sapi se pa hkrati gospodovalno dere, da kako športniki, plesalci, tekači “zdržijo” bolečine in odigrajo/odlavfajo/odbrcajo naprej.

O rly?

Well, DUMBFUCK BITCH!, ti povem, da bo hokejistu/tekaču/fuzbalerju/ju nejm it, zjebana noga pomenila, v najboljšem primeru, par mesecev zateženega okrevanja, v najslabšem pa KONEC KARIERE!

Lajk, FOR-FUCKIN-EVER!

Pa, prosim, ne zdaj budalaštit z “nimajo dost čevlou”. Ja, pizda, pol so pa za en kurc modni oblikovalci, če ne morejo zagotovit dovoljšno število pripomočkov, ki so potrebni za delo! Kako bi bili vi veseli, če bi vas vaš delodajalec posadil na pručko, z izgovorom “pač nimamo dost zicev”, a? Ne baš, I taketh.

Nesreča na delu, anyone? Ne plačujejo za to šefeti velke denarce za zavarovanje oz. mal več € zaradi tveganja?

Manekenke? Si upam trditi, da nima ne plačane “bolniške”, ne zavarovanja, zato se lahko kar hitro obriše pod nosom za đob. Hm. Zakaj se derejo, da je novih “modelov” baje trilijon na vsako uveljavljeno ime, medtem pa prodajajo puhlice, da moraš zdržat in da tako v tem poslu pač je? Ne vem, jaz bi jih poslal v kurac; itak jih je za mano vsaj ducat, ki bi delali to, ni gmah, da si ne bo en/a pripravljen/a zjebat nogo/i, ane?

Vsakemu delodajalcu je v splošno dobro, da skrbi za svoje zaposlene, da jim je na delovnem mestu prijetno, imajo zagotovilo, da jih ne bo ob naslednjem narobe zmešanem kofetu vrgel na cesto, ravnajo z njimi človeku primerno in da jim plačujejo zavarovanje/pokojnino.

Tlačenje v tri cifre manjše številke, odpust ob prvem malo bolj v levo koraku, ne plačane poškodbe, ki izhajajo iz nošnje neprimerne delovne opreme in predvsem neplačano zavarovanje/bolniška/dopust/žulji, enostavno ne pritiče dobremu delodajalcu, kamoli “visoki kulturi”.

Pa da ne začnem s kilogrami…

Komentiraj


XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tvoji podatki

Vaš komentar
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

A wicked mind