Feb 18

ODPUSTIT USE PO VRST!

Koji kurac, že tri mesece poslušamo novice, kako se odpušča levo in desno, da se proizvodnja manjša ter krajša, da delajo podjetja že tretjo reorganizacijo dela v zadnjem letu, da zapirajo obrate, hočejo nadomestila za skrajšani delovni čas in podobne neslavne poteze.

Pol pa pride ministrica pa reče, da bodo zlobirali zakon, ki bo nalagal višje plačevanje naročnine v +Inf., (kdaj se je pa že rtvslovenina znižala?), v isti sapi pa zatrjujejo, da “varčevati bo treba”.

Ne, a res, Ajnštajni?

Se vprašaš v katerem svetu oni živijo; v takem, ki je pol leta za nami, da jim je šele zdej potegnilo al’ kako?

No, da ne bom označen za težaka, bom predlagal vrlim kulturnikom nekaj varčevalnih ukrepov:

- odpuščanje levo in desno (prvo naj na cesto vržejo tistega, ki je odobril proslula Strasti in Brat bratu.)

- manjšanje proizvodnje (ne snemat dokumentarcev, napovedniki so dobri brez gledanja v leseneže, skenslajte polovico strežnikov v arhivu, itak je kvaliteta shranjenih posnetkov porazna)

- reorganizacija dela (kak Nadzorni svet, Programski svet, Varuhinjo pravic gledalcev in poslušalcev naj ukinejo. Pravite, da ne? Pejte u kurac. Bajto se začne podirat z vrha in ne pri temeljih, oštja!)

- zapiranje obratov (zaprejo naj nekaj studiev)

- nabijejo naj ceno za reklamne bloke (se bomo vsaj znebili najbolj butastih)

Kmjeti eni.

Komentiraj


XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tvoji podatki

Vaš komentar
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

A wicked mind