Feb 20

Še ne bodo nehali? Najprej Francozi, potem Grki, zdaj lahko skandira že vsak tristo triintrideset tisoč tristo triintrideseti Slovenec?

Ne razumite me narobe, z njimi ni psihično čisto nič narobe, če bi le znali dobro skandirati večglasno. To jim, po moje, zelo slabo uspeva, saj je čutiti disharmonijo med njimi, ko nekateri izmed njih glasiličijo medmete kar po svoje, povrh pa je videti, da v ospredje sili le ena izmed sodelujočih, medtem ko jo ostali z glasovi pomešanimi z naključnim šumom bolj kot ne motijo.

Morda bi se krivdo za to kratko in ponavljajoče se teženje moralo pripisati glavnemu sindikalistu? Bojda je le-ta na čelu še nekaj drugih sindikalnih skupin, a so le-te po zadnjih podatkih že prekinile svoj boj za obče dobro in prepustile vajeti v roke drugih, bolj sposobnih skupin. Kar priznajte, da je minilo veliko let odkar ste slišali za Bepop ali Unique! Zato močno dvomim v uspešnost nove skupine.

To potrjuje tudi dejstvo, da njihovo prizadevanje za uslišanje zahtev ni potekalo brez težav, saj so svoj protest uspeli predstaviti javnosti šele po slabih petih mesecih podtalnega delovanja.

Upam, da jim bo uspelo in jim želim veliko sreče, vsaj do takrat, ko bodo primorani za vedno – utihniti.

[Za tiste, ki jim tudi tako pozno možgan dela preglavice: zayebantskost je namerna.]

Komentiraj


XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tvoji podatki

Vaš komentar
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

A wicked mind