Maj 08

O ne, ne gre za zdravila.

Gre za to, da so Level One-ti (hehe, oneti) v svoj brezžični ruter WBR-3408 (ja, v1; zdaj vidim, da so tudi v2 začeli delat) zapakirali kar Sercommov (sedaj že davno pozabljen) generični dizajn, IP806SM, vanj pa priložili le malo prebarvan firmver, ki je bolj za en kurac, jaz pa sem ga hotel enmajčkn potvikat. A glej ga zlomka, objavili kode pod GPLjem niso. :(

A nič bati se: ker je IP806SM v svoje škatle tlačilo tudi nekaj drugih proizvajalcev, ni gmah, da se ne najdejo kakšni drugi kompatibilni, spedenani skupki kode.

In so se res!

Taisti, ki domuje v Linksysovem WRT54GCju!

No, tako gladko spet ni šlo. Vključevalo je spreminjanje slike v HEX – eee, editorju? – in povlek taprave verzije kode (na eni ni delal wifi, na eni net, tretja ne spljoh), pa to, da sem ga zaceglal (brickal) tudi ni baš pomagalo.

:)

No, zdaj furam firmver verzije 1.01.0 WRT54GCja številke 2.0.

Edino kar je, je to, da so porti obrnjeni na glavo (kvajt lol, jes :) ) pa morda se mi zdi, da je za en itsi-bitsi odtenček bolj vroč.

Komentiraj


XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tvoji podatki

Vaš komentar
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

A wicked mind