Dec 08

“Prečudoviti glasovi”? Super je, da “vedno dodajo karaoke in instrumental ter acapela verzijo zraven”? Prednost, da “prodajajo samo za jurja”? Deset različic _jebeno enega in pofukano istega komada izpred dvajsetih let_?

To, da je novo? Temu da debil mongoloiden pet zvezdic?

Dodaten pritisk povzroča dejstvo, da to sranje še vedno prodajajo!(??!!)

Resno, enkrat v bližnji prihodnosti bom predlagal referendum za uvedbo smrtne kazni za take kretenoide, ki za možnost popusta pišejo kurčevine.

Sploh, ker so njihovi singli itak nateg brez vazelina, ki je opazen še iz vesolja, samo naivnim slovenceljnem ne.

Naj spomnim, razen prvega CDja je ostala diskografija en kurčev enokomaden štanc, ki se prisiljeno šlepa na popstarskost. Še sreča, da se je agonija končala po celih treh letih. Če bi le pri tem ostalo!

Ampak ne, Menart je moral užgat še z Game Over, BBT, Unique, Sebastianom, ki so vsi po vrsti isti kurac na istem kopitu, to je, en kurčev CD in deset odvratnih pofukanih singl CDjev. Še sreča da so (jih) odjebali po maksimalno treh letih, Seba pa šele dvakrat toliko letih, oboh!

Zakaj tole pišem?

Uganili ste, “Slovenija ima talent”, jupajdi, jupajda!

Vsaj smejal se bomo, če jih že tepst ne bomo mogli.

Komentiraj


XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tvoji podatki

Vaš komentar
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

A wicked mind