Feb 25

Po očitnem zavajanju javnosti – ne, jebeš – laganju javnosti o moči farmacevtskih lobijev in njihovi vsiljeni prepovedi baldrijanovih kapljic, je tokrat prvak SNS zopet pljunil v svojo skledo.

Priključil se je interpelaciji zoper Kresalovo, pospremljeno z zgovorno sliko “klientelističnih” povezav, komentarjem tretjega, da so “vse povezave [...] preveč zgovorne“, sam pa prepričan, da je v celotni koaliciji “nekaj zelo gnilega“.

A medtem pozabil omeniti, da je sam imel, ko se mu je sodilo za poskusa umora za odvetnika taistega odvetnika iz odvetniške pisarne Senice, kot ga je imel preminulu Baričevič – Fašuna.

Fijoooo, nove povezave, novo klientelistično delovanje, nova gnilost! ZAHTEVAM UMIK IZ POLITIKE, TAKOJ ZDAJ!!!!omfgzomg

Taisti odvetnik ga je tudi uspešno branil, saj so ga oprostili. DVOJNA PRAVNA DRŽAVA!!!111ena

Seveda se je začel, ko je vanj nazaj malček podrezala koalicija, vleči ven, da, citiram:

ga v sodnem procesu zaradi poskusa umora ni zastopal odvetnik Miro Senica[...]

in da:

da ga v omenjenem sodnem procesu ni zastopal Senica, pač pa odvetnik Peter Fašun, ki ne dela več v Odvetniški pisarni Senica. // <![CDATA[//

Problemček je, da Školč ni dejal, da ga je zastopal Senica, temveč, da je, citiram:

tudi Jelinčič [...] potreboval odvetnika Senico, ki mu je pomagal, ko je bil obtožen poskusa umora [...]

- OMG LAŽEEEEEEEEEE!11111ena – in problemček je, da je Fašun izstopil iz odvetniške pisarne Senica šele septembra leta 2009.

OŠITOŠITOŠIT, INTERPELACIJAAAAA!!!! Aja, kurc, ne gre. :(

Klientelistične povezave, vse preveč zgovorne?

Se mi zdi, da je gniloba načela še nekoga.

[Disklejmr: don't be hatin'! Samo pišem, kakor so v zadnjih dveh tednih težili (mrh)(n)ovinarji/politiki, ki pridejo na plano po zrak vsake kvatre. Ker mi gredo že oreng na kurac.]

8 komentarjev

 1. 1 David
  18:05 - 25.02.2010

  Jelinčič se je izpel, tako kot golobčki in kresalčki :)

 2. 2 ervinator
  19:51 - 25.02.2010

  Zmago Jelinčič je še toliko bolj smešen, ker je Peter Fašun pri Senici delal tudi na primeru Baričevič. :)

 3. 3 hxc
  09:53 - 26.02.2010

  “Fijoooo, nove povezave, novo klientelistično delovanje, nova gnilost! ZAHTEVAM UMIK IZ POLITIKE, TAKOJ ZDAJ!!!!omfgzomg

  Taisti odvetnik ga je tudi uspešno branil, saj so ga oprostili. DVOJNA PRAVNA DRŽAVA!!!111ena”

  x2 !
  1-N-7-3-|2-P-3-L-4-C-1-J-4 !!!!!!!

 4. 4 Pri K
  19:13 - 16.03.2010

  Slovenski politiki so bili vedno znani po pometanju lastnega praga in negrešnem metanju kamenja, vzor pri teh dveh čednostih pa je bil vedno plemenit.

 5. 5 APM
  19:56 - 16.03.2010

  Kakor koli, Jeličič ve za vse svinjarije LDS, pred vsem za svinjarije carja paramenta Antona Andeliča, ki ni nič manjši zlikavec od njega. Ko bo prišlo do obračuan pri OK Koralu, bodo padale glave in Jelinčič jo bo ohranil na svojem vratu, ker je poštena baraba!

 6. 6 Žogca
  20:46 - 16.03.2010

  Seveda ve, oni se med seboj vsi varujejo, ker če bi eden šel sedet, bi imel toliko povedati o drugih. Kako se bo pa Jelinčič rešil zdaj, ko je v javnost prišlo, kako je Prijatelj grozil družini tistega človeka … Tega zaradi javnosti ne bodo mogli pomesti pod preprogo, če pa bodo žrtvovali Jelinčiča, bo on začel prepevati in ven bo prišlo marsikaj. Upam!!!

 7. P.J. 7 P.J.
  22:55 - 16.03.2010

  Srbi bi rekli: Jebe lud zbunjenog. Situacija postaja že skoraj “incestna“. Ob vsej tej sodomi in gomori naše politikantske aparatčike zagotova doleti gospodov srd.

 8. 8 paxman
  12:30 - 17.03.2010

  Kakor koli, Jeličič ve za vse svinjarije LDS, pred vsem za svinjarije carja paramenta Antona Andeliča, ki ni nič manjši zlikavec od njega.

  Glede na to, da vlaga(jo) ovadbe kot za stavo, bi bilo smiselno pričakovati, da bo dokaze o svinjarijah kojci predal policiji.
  Razen, seveda, če jih nima.

  [...]kako je Prijatelj grozil družini tistega človeka …

  Domnevno grozil.

Komentiraj


XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tvoji podatki

Vaš komentar
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

A wicked mind