Okt 09

Ker ne uporabljajo/kupijo voznikom GPS.

Vsak dan vidim vsaj eneg šleparja, ki U-obrača sredi križišča. Včeraj dva; teden pred tem se je en meni nič, prometu štiri žmigavce na havbe, ustavil sredi ceste in z nekimi papirji skakal nekaj spraševat v gostilno na drugi strani ceste.

Valjda, da potem tožijo zaradi visoke cene bencina in njega stroškov, če pa vozijo mimo cilja, kar nekam v pičko materino.

Do sedaj 1 komentar

  1. 1 Matevz
    14:24 - 14.10.2010

    Ce si ze kdaj uporabljala navigacijo pol ves da dostikrat narobno vodi,. npr meni je pri stuttgartu v Nemciji zacela sredi avtoceste tozarit naj polkrozno obrnem. Ker sam vozim tovornjak, sem zaposlen v transportnem podjetju ti povem, da vecinoma prevoznikov kupuje svojim soferjem navigacije,..tko da pred zid dj ti kaksnga proizvajalca kart(garmin,tom tom, becker,..). To, da je pa sofer letal z nekimi papirji naokoli je pa vrjetno CMR(tovorni list) in je vrjetno iskal skladisce..

Komentiraj


XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tvoji podatki

Vaš komentar
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

A wicked mind