Feb 25

Onega dne sem stal v vrsti na pošti pa sem si, ker me je od vsega vetra bolelo tiščat glavo med ovratnik bunde, malo vrat raztegoval. Nakar ugledam napis Akcija! na žmohtno rumeni barvi, spodaj pa bivšega predsednika vlade na sprehodu. Ne, ni prišel končno prevzet pisanj s sodišča, samo njegovo zadnjo knjigo je Pošta začela prodajat.

Najprej je bilo hecno to da je bila zraven postavljena knjiga o – ljubezni. No, glede na njegovo obsedenost s Kučanom – ki je seveda tudi v tej knjigi omenjen na skoraj vsaki strani – je pa to mogoče idealna kombinacija… (Knjige tudi ni v seznamu knjig ki se prodajajo – dokaj recentna odločitev ali stric iz ozadja?)

Druga bizarnost je kako se je Pošta izrodila v čisto navaden Mercator – prodajajo že prehranska dopolnila. Še malo pa te bodo jeli spraševat “A bo 25 dkg preveć, gospod?”.

In to podjetje v 100% lasti države! V Sloveniji je možno ampak res čisto vse – premogovnik ki si lasti hotele, državni ISP proizvaja električno energijo, sklad za razgradnjo NEK vlaga v tvegane sklade, Petrol čisti komunalne vode, SŽ že tretjič poskušajo s hitro pošto, DARS bo po novem ISP, itd; ta država je sam še za v bankrot. Majkemi.

Ampak to ni najhujše.

Najhuje je to da je bila cena – če sem prav videl – postavljena z 19 inšenkaj € na 16 inšenekaj evrov.

Veste za koliko se knjiga prodaja v SDSovi hišni založbi?

Za 35€ – kar dvakrat dražje!

Nateguje vas, verniki njegovi!

Za dvojno ceno vam prodaja pamflet napisanih dokumentov -  upam da tokrat vsaj pravilno spetih – ki ste jih tako ali tako že prebrali. Ker vam je s temi istimi pisanji tako opral možgane, da jih boste brez problema preplačali še drugič, tretjič, dvajsetič. Od kje pa mislite da je dobil idejo da se bo preživljal s pisanjem?

A izgleda da, hvala bogu!, začetno navdušenje jenja, če mora pod ceno prodajat v najbolj neokusni tržnici na tej strani alp.

Se bo hitro pokazalo kdo brez državnih jasli ne obstaja.

2 komentarjev

  1. 1 SLOVENC
    17:03 - 26.02.2014

    Bravo Janša! Kupim knjigo, četudi rdeči neonacisti krulijo, ha ha ha ha Državna pošta? ha ha ha kaj nebi smeli knjige prodajat? ha ha ha A rdeči vc papir pa lahko? ha ha ha Kakšno idiotsko mišljenje, ha ha ha Rdeči zapečkarji. ha ha ha

  2. 2 stricmarc
    17:44 - 26.02.2014

    V našem kraju je pošta mala in z vso naloženo kramo, se človek niti obrniti ne more. Še za pult, kjer bi lahko izpolnil položnico, ni več pravega prostora.Takšno poglabljanje komerciale je naredilo iz pošte navadno kramarijo.Seveda pa je jasno, da se vsak poslovnež želi prisesati na državne ali paradržavne jasli. Tu Janša ni nobena izjema.

Komentiraj


XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tvoji podatki

Vaš komentar
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

A wicked mind