Feb 28

Ta pametnjakovič nam še iz tujine pamet popra. A ravno njegovo popranje je krivo da je absolutno 1000% popolnoma nekredibilen.

Zakaj?

Vrnimo se v oktober leta 2011. Tedaj je Libertarec zapisal:

Gizdalin je s svojim by-pass podjetjem Zavod ANI v treh letih iz proračuna in evropskih sredstev za progresivne, socialno čuteče, eko-, trajnostno razvojne, strpno multikulturne, komunitarno vključujoče, javno zasebno partnerske vizije o mladih pridobil skoraj pol milijona evrov. Z denarjem se je šel fiktivne seminarske nalog projekte ala Politika je kul in Priklop v svet in seveda svetovanje, temelječe na njegovih dolgoletnih področnih izkušnjah in znanju. Zadnjič so ga videli, ko je osebno v prostorih Ministrstva za pravosodje lobiral, da bi država točno določenemu podjetju dodelila proračunski denar kar z zakonom. Če ga kdo vidi naj mu pove, da to ni lepo.

Je kar dobro zabil Levaniča, kajne?

Prevrtimo v leto 2012:

Tomaž Štih je podpornik stranke Državljanska lista (DL). Sodeloval je na njenih predstavitvah in tako ga je na finančnem ministrstvu zaposlil minister Janez Šušteršič. “Pomaga zlasti pri horizontalnem povezovanju z drugimi ministrstvi, pri skupnih reformah in projektih, ki jih moramo speljati, ker zlasti za to v ministrstvu za finance ni bilo dovolj dobrih kadrov,” je dejal Šušteršič.

Uradniška služba Štihu prinese 800 evrov neto mesečno. A Štih hkrati opravlja še svetovanje za poslansko skupino DL, ki ga plačuje še 1680 evrov neto mesečno.

Opa bato, kaj pa imamo tu?

Štih da dela točno tisto proti čemur je še leto poprej pridigal? Nemogoče!

Potem si pa celo upa pribiti da je “trdo delal za vsak cent“…

Smeha polna skleda.

Objavo v kateri je to napisal je seveda izbrisal. Da le ne bi kdo izpostavil za kakšnega človeka gre. Ampak internet je svinja in kar se da na internet se ne da kar tako izbrisati.

Kot je bilo v primeru Gorenakove eskapade o belih miših, ki jo je, ko so ga opozorili na laž, promptno izbrisal.

Še kako preroške in resnične iz vsega tega zvenijo besede Štiha da so v DL … postali [...] takšna majhna SDS.

Komentiraj


XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tvoji podatki

Vaš komentar
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

A wicked mind