Apr 04

1% so seveda Janša in zaslužni kadri, 99% pa ostali kanonfutr, ki je dober samo za pritiskanje gumbov, sicer pa prepuščen samemu sebi.

Primer.

Pavla Murekar je od leta 2010 v Ljubljani mestna svetnica SDS.

Pavla Murekar ima tudi veliko težav.

Se spomnite ko je Jože Tanko rekel, da je bila razrešitev Andreja Širlja iz DUTB politična, Černač pa, da je bila odstranitev Boža Predaliča z upravne enote Grosuplja rasistična[sic]?

Verjetno se.

Se spomnite kaj so naredili v SDS ko je Pavla Murekar leta 2011 – ko je že bila svetnica SDS – dobila odpoved na MG, ki jo je potrdila tudi Komisija za pritožbe?

Seveda se ne, saj niso storili popolnoma nič!

Se spomnite, ko so dežurni enoprocentneži ovadbo KPK zoper Simonitija, Cukjatija, Janšo na vse pretege branili češ da gre za svobodo govora in, še sveže, ko so umik dokumentarca o Janši s Planet TV označili za cenzuro?

Verjetno se.

Se spomnite kaj so naredili enoprocentneži ko je leta 2012 – ko je že bila svetnica SDS – Carinski urad Pavli Murekar predlagal naj s svojega bloga odstrani en prispevek – in se je temu očitno tudi uklonila?

Seveda se ne, saj niso storili popolnoma nič!

Se spomnite ko je lansko leto SDS predlagal izredno sejo DZ glede stanja v pravosodju, v katerem naj bi bile razmere v njem katastrofalne, saj da naj bi delovalo nepristransko, neučinkovito in koruptivno?

Verjetno se.

Se spomnite kaj so storili v SDS ko je Pavla Murekar do konca leta 2011 – ko je že bila svetnica SDS – izgubila ducat tožb zoper korupcijo pod Jankovićevim mandatom, sodišča pa kar po tekočem traku zavračajo njene tožbe?

Seveda se ne, saj niso storili popolnoma nič!

Se spomnite, ko so zaslužni kojci jeli na podporo Jerajevi, ko jo je doletela ovadba zaradi odtekanja zaupnih podatkov, češ da gre za zastraševanje ali ko so za Janševo vabilo na zaslišanje na policijo zaradi suma izdaje tajnih podatkov označili za maščevanje Kresalove?

Verjetno se.

Se spomnite kaj so storili zaslužni, ko so Pavlo Murekar konec 2011 – ko je že bila svetnica SDS – povabili na zaslišanje ker je bila osumljena krive ovadbe, s standardnim opozorilom, da če se ne bo odzvala na vabilo bo prisilno privedena?

Seveda se ne, saj niso storili popolnoma nič!

Se spomnite SDSove podpore strumnih svojemu predsedniku tekom celega sodnega postopka o Patrii, nazadnje pred dobrim tednom?

Verjetno se.

Se spomnite kaj so naredili v SDS ko je okrajno sodišče leta 2011 – ko je že bila svetnica SDS – začelo s postopkom odvzema poslovne sposobnosti zoper Pavlo Murekar iz razloga “patološke nagnjenosti k tožarjenju”?

Seveda se ne, saj niso storili popolnoma nič!

Ali pa, ko so jo v začetku leta vtaknili v pripor?

Zopet nič, niente, nula, zero, nada.

Edinkrat ko so se ji katerikoli od težkopodpornikov kakorkoli postavili v bran, je bilo ko je, prosto po Majerju, pribila ksnofoben tvit

In to je stranka ki nas hoče popeljati do Svetilnika sveta(TM)?

Komentiraj


XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tvoji podatki

Vaš komentar
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

A wicked mind