Sep 21

Danes v dnevniku preberem, da se igralci čez lužo ne strinjajo s producenti(??) in bodo zato šli na ulice skandirat grda-grda gesla in migat s transparenti.

O YES BEJBI! Če to pomeni vsaj en šajt film manj, ki nas bo doletel, bo to fan-fuckin-tastic!

Hozana!

Po drugi strani pa, koji kurac noter mešajo Harry Potterja? AFAIK v njem igrajo sami angleži. Ok, čez ga imajo Warnerjevi bratci ampak producenti so pa večinoma angleži (no ja, IMDB pravi, da je vsaj en producent- David Heyman – anglež in je/bo produciral vseh sedem filmov).

So, what gives?

EDIT:

Po tretji strani pa, WHAT THE FUCK!? Tam imajo itak najbolj preseratorsko plačane igralce! Enim se je očitno v glavo vštepalo, da morajo dobit vsaj par deset^6 $ in se seveda otepajo deset^5 $ postavk, ker bi potem trpel njihov račun. Ekskjuzmi?

Po četrti strani, DUMP THOSE FUCKERS! Kdor malega vreden ni, si velikega ne zasluži! Bomo pa namesto Bradeline imeli čast gledati kakega novega talenta, ki, če bi ga izrinili veliki bwane, sploh ne bi imel nikakršne možnosti.

Aja, LOL@quote :”… ki so združeni v sindikatu “Screen Actors Guildo”, …”

Komentiraj


XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tvoji podatki

Vaš komentar
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

A wicked mind