Nov 20

Pozabite na domnevne ubijajoče postopke, ki naj bi se jih posluževali – pa se jih ne! – zapomnite si le tale razglas:
BREZPLAČNE ALKOHOLNE PIJAČE!

Nakupili bi na hektolitre vinca, pivca in tekile – saj imajo mnogo denarja, zato to ne bi smel biti prelik problem, kejnede? – in jih ob kakem temu primernem dnevu, Martinovanje, na primer, za kak teden postavili na strateško pomembne konce v podalpju, začinjene s kako poredno kemikalijo in vse skupaj zabelili še z ebolo ali čim podobno smrtonosnim – da je ja zihr!

In, puf, slovenskega narodnega interesa bi bilo konec!

3 komentarjev

 1. 1 hxc
  14:15 - 20.11.2009

  Da, vendar zakaj bi “začinjene” alkoholne pijače dajali zastonj, ko pa lahko s tem še zaslužijo? double conspiracy :o : :o : pa potem ne bi blo materiala za domeve o zarotah tajkunov s strani politikov, kar pa spet ne bi bilo dobro za javnost katera ne bi imela materiala za razprave o zarotah politikov itn. Itak je pa vse skupaj ena velika zarota!
  Just joking, no kill me :lol:

 2. 2 paxman
  14:50 - 20.11.2009

  Jah, ker so to pač Iluminati, ki si za svoje cilje izbirajo najbolj nelogične, neverjetne, nedoumljive in mnogokrat nore metode, ki so itak bolj ko ne neučinkovite ali pa kar nedelujoče.
  Kdo bi jih razumel. :)

 3. 3 hxc
  15:13 - 20.11.2009

  Res je, mislim da nismo dovolj inteligentni za to raven. :)

Komentiraj


XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tvoji podatki

Vaš komentar
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

A wicked mind