Jul 08

Ljudje se pridušajo, da bodo, ko bo sranje zadelo ventilator, hladni kot špricer odreagirali kot se v dotični hipotetični situaciji, o kateri se sprašuje, pritiče.

Aha, potem pa svizec zavije čokolado v folijo.

Danes sem namreč iz smrdečega in kadečega se zelenca LPP  -

GTFO-jal ASAP.

Malček naprej od Drame sem opazil bel dim, ki se vali nekje iz(za) zadnjega dela avtobusa, trenutek zatem sem ga pa še zavohal. Ni smrdelo po bencinu ne po olju, niti po plastiki ali gumi. Prvo kar mi je šlo po glavi je bilo: “Mogoče pa gori kak avto zadaj.” (JA MA NEMOJ!?)

Da ni zagorel avtobus sem verjel prvenstveno zaradi toliko poslušanih poročil iz medijev, kako se je ogenj po avtobusu razširil v trenutku (PAMETNO POLDE, PAMETNO!), tole je pa trajalo več kot trenutek.

Moje (prazne) upe je podrlo hupanje avtomobila na sosednjem pasu in vzklik sopotnika, da avtobus gori.

Moj odgovor? “Kajpavem.” (BRAVO, BRE, BRAVO!)

Nato je še bolj zasmrdelo – v spoznanju (KONČNO, EJ!) mi je za trenutek narasel pritisk in sem dobil kurjo polt – sopotnik je šel opozorit voznika, ta je ustavil, nato pa smo se zrinili skozi vrata. Mislim, da sem na pločnik stopil prvi. (OBOHBISEKARVTLAVDRU!)

Na srečo se je izkazalo, da ni nič hujšega – kolikor sem bil tam (ŠE FIRBCA SI MORAL PAST, REVA REVASTA?! V resnici so se mi po glavi podile razne (ne)neumnosti: ‘A nej pokličem gasilce al’ ne? Sej se je samo mal smodil, pa je itak  že nehal. A bi postavl trikotnik, aja ne, sej je pas itak rezerviran sam za buse pa avti itak ne vozjo tle’ (AMM, AJNŠTAJN, KAJ PA RECIMO, OHNEVEM … DRUGI AVTOBUSI?!) )  – razen mogoče tega, da voznik ni znal/mogel potegniti ven gasilnega aparata – le nekaj se je zasmodilo. Zadnji del sta šla pogledat tako voznik kot sopotnik, ki ga je prej opozoril na ogenj in mu tudi pomagal rešiti gasilni aparat, a ta ni bil potreben. Po preverbi sta podebatirala, da se je morda začela smoditi kakšna maščoba, a je voznik zatrjeval, da ne.

Voznik se je pomagaču lepo zahvalil, le-ta se je poslovil in šel svojo pot, za njim pa tudi jaz.

OH MY, WHAT A GARGANTUAN CRAVEN I AM!


Do sedaj 1 komentar

  1. 1 hc_kid
    09:15 - 9.07.2010

    lolololololollololololol!!!!! drug polovico si bom prišparal za po 12h … :lol: priceless

Komentiraj


XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tvoji podatki

Vaš komentar
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

A wicked mind