Jul 17

V resnici še kako leto dlje – še na spejses.lajv.kom – le da se prejšnjega poskusa sramujem kot tajkun menedžerskega prevzema in izčrpavanja prevzetega podjetja – to je, da se ga pravzaprav ne.

Tukajšnje življenje, pardon, driskanje, se je začelo s še kar trdim izlivom z naslovom ‘Njihov konec‘, na datum 10.7.2007.

Nato je šlo vse bolj navzdol, oziroma, direkt v ventilator.

Čeravno je obisk rasel – povprečno okoli 30 obiskov na dan – in se le nekajkrat povzpel nad tisoč (čestitka Polavderjevi ob osvojitvi bronastega odličja na OI, genialnim uvidom v cenovno politiko oblačilne industrije, črnohumorne osvoboditve spon tega sveta, podžiganju zagovornikov Svete Družine(TM) in najbolj obiskani do sedaj, primerjavi med porabo avtomobilov takratnega premierja in še vedno župana MOL (ki se je izkazala za dokaj pomankljivo raziskavo, česar se sramujem kot neki minister svoje ‘napake’)), je vsebina mejila na neizobraženo kolerično diarejanje – razen mogoče tistega o gripi pa čajčkih in limonci – brez začetka, smisla in konca, štorije pa nedokončane ali niti začete ne.

Navdih je pobralo globalno segrevanje, kriza pa čas za pisanje. Ah, kaj se slepim, len sem ko’ svinja. :P

Enivej, še ga serjem in upam, da bom prišel do petega obletice, kolikor te dni praznuje Had, BigWhale pa celo šesto!

Če presvetla rjava eminenca ne bo blagovolila izpolniti te želje, bi jo rotil, da mi pusti priti vsaj do številke 1,337. :mrgreen:

2 komentarjev

 1. 1 hXc
  10:36 - 19.07.2010

  1,337 now & foreva :)

 2. 2 BigWhale
  01:10 - 24.07.2010

  Kdo sploh si ti in kako hudica si drznes kr tko linkat take eminentne bloge?!

  ;)

  *BigWhale uzaljeno odide opirajoc se na berglo*

Komentiraj


XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tvoji podatki

Vaš komentar
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

A wicked mind